DOMOV     STORITVE     AKTUALNO     GALERIJA      CENIK      DARILNI BONI

NEKIRURŠKI LIFTING

 

OBLIKOVANJE TELESA

Lepo telo je odraz našega zdravja, veselja in zadovoljstva. Celulit je maščobno tkivo, ki ga je v primerjavi z navadno maščobo zelo težko odpraviti. Je želatini podobna snov, ujeta tik pod kožo. Sestavljena je iz maščobe, vode in odpadkov, nastane pa zaradi zastoja tekočin v tkivih. Celulit je posledica načina življenja, nastane pa največkrat zaradi nezdravega prehranjevanja, stresa in pomanjkanja gibanja. V našem sodobnem centru vam ponujamo diagnostiko, svetovanje ter veliko različnih terapij za odpravo celulita in oblikovanje telesa. 

ANTICELULITNE NEGE (detox - razstrupljanje, sliming – hujšanje, firming - učvrstitev)

Je nega, ki zahteva celovit pristop. Razstrupljanje telesa, odplavljanje odvečnih tekočin, zmanjševanje maščobnih oblog in celulita ter učvrstitev mišic in kože.

Pri posvetu ugotovimo stopnjo in razporejenost celulita, ter določimo vrsto, zaporedje in pogostost terapij za dele telesa, ki  jih bomo negovali. 

Pri programu uporabljamo posebne masažne tehnike z pomočjo mask, oblog, koncentriranih olj in krem,  za maksimalno učinkovitost in dolgoročne rezultate.

GREEN PLATE

Sodoben stil življenja žal omejuje fizično aktivnost, ki v kombinaciji z nezdravimi prehranjevalnimi navadami, privedejo do prekomerne telesne teže in zmanjšane telesne moči.


Green plate vibracijska plošča temelji na novi metodi vadbe, ki izkorišča učinke mehanskih vibracij. Izboljšuje telesno formo in pomaga pri zmanjševanju telesne teže in oblikovanju telesa. Raziskave kažejo, da terapija z mehanskimi vibracijami okrepi celoten organizem, še posebej pa živčevje, mišičje in okostje.

Delovni čas:

     

od ponedeljka

do petka

po dogovoru                

Kontakt:


info@dotiki-lepote.si

030  33  44  33


Karmen Ambrož, s.p.

Litija, Levstikova ulica 8