DOMOV     STORITVE     AKTUALNO     GALERIJA      CENIK      DARILNI BONI

NEKIRURŠKI LIFTING

 

MASAŽE

Razvajajte svoje čute z nežno svetlobo, tiho glasbo, aromatičnimi olji in prijetno toploto. Odženite misli in se prepustite raznovrstnim masažam, ki vas bodo popolnoma sprostile.


KLASIČNA SPROSTILNA MASAŽA

Masaža celega telesa vas čudovito sprosti in izboljša splošno psiho-fizično počutje. Z različnimi masažnimi prijemi povečamo prekrvavitev, izločanje odpadnih snovi, stimuliramo pretok limfe in zmanjšujemo fizično in emocionalno napetost.


KLINIČNA AROMATERAPIJA Eve Tayor

Vam nudi popolno sprostitev tako psihično kot fizično. Kombinacija aromatičnih olj in masažnih tehnik (akupresura, ročna limfna drenaža) pomaga pri hitrejšem odvajanju toksinov iz telesa, pospeši prekrvitev ter s tem vzpostavi ponovno harmonično ravnovesje v telesu.


INDIJSKA  MASAŽA GLAVE


Indijaska masaža glave temelji na Ayurvedskem načinu zdravljenja, ki se izvaja v Indiji že več kot tisoč let. Je sproščujoča terapija, ki vključuje masažo ramen, nadlahti, vratu, lasišča, obraza in ušes. Pomaga tudi pri energetskem  ravnovesju. Sprošča bolečine glavobola, simptome stresa, napetost, nespečnost. Uravnoveša energijski tok, ki vam daje občutek miru in spokojnosti.


REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

S pritiskom na točno določene točke na stopalih uravnavamo delovanje notranjih organov. Priporočamo jo za pomoč pri težavah, kot so bolečine v hrbtu, prebavne motnje, glavoboli, stres, bolečine v nogah, …ROČNA LIMFNA DRENAŽA PO DR. WOODRU


Namen ročne limfne drenaže je pospešiti pretok odpadne tekočine v telesu. Z nežnimi ritmičnimi gibi, ki sledijo limfnem toku stimuliramo limfne žile h krčenju in s tem k prečiščevanju organizma in s tem povečanju imunskega sistema. Drenaže nikoli ne izvajamo na celem telesu, ampak le na obolelem delu - najpogosteje pri otekanju nog, rok, po operacijah in pri odpravi celulita.ŠPORTNA MASAŽA TELESA


Športna masaža je specializirana masaža namenjena tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine, aktivne v posameznem športu.

Športna masaža služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in odpravi možnih poškodb. Cilj terapije je tudi vzpostaviti normalno in neboleče gibanje in koordinacijo ter povrniti funkcionalno stanje pred poškodbo.

Masaža spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja; spodbuja ali miri, to je odvisno od globine in hitrosti masiranja. Odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice, torej poskrbi za dobro počutje. Velja prepričanje, da že samo ugodje, ki ga povzroča masaža, učinkuje zdravilno.

Delovni čas:

     

od ponedeljka

do petka

po dogovoru                

Kontakt:


info@dotiki-lepote.si

030  33  44  33


Karmen Ambrož, s.p.

Litija, Levstikova ulica 8